Direktlänk till inlägg 19 maj 2008
Ett gott tilltugg till middagen eller så bara ett tillbehör till pilsnern en varm sommarkväll. Jag kan äta hur många som helst!
Pain Riche efter önskad storlek, smak & kvantitet.
Smör
Örtsalt
Örtkrydda (ex. Salladskrydda)
Vitlöksklyftor 2 st, rivna
Parmesanost, riven
Ostskivor (inte snåla!!)
+ Skär brödet i skivor och lägg på en ugnsplåt.
+ Blanda smör, örtsaltet, örtkryddan, vitlöken & sist den rivna parmesanosten.
+ Bre på ett RIKLIGT lager av smörblandningen på brödbitarna och lägg sedan på ostskivorna.
+ In i ugnen i 200 grader i ca 10-15 minuter. Jag gillar det bäst när osten smält och fått lite färg, för då är det lite yta och bita i!
Smaska på!
...till en annan bloggplats. Men denna ligger kvar ett tag! Om du vill så hittar du mig på http://blogg.aftonbladet.se/24258/ Ha det gott! Mvh Ninna ...
Sitter återigen på altanen och njuter av stillheten efter ännu en hektisk dag! Dagen har varit fylld av blandannat promenad med töserna, trevligt & roligt besök, biltur till mora och ett kärt återseende hemma hos gamla vapendragaren! Njuter nu av...
Nu sitter vi här i den norra dalaskogen och sitter på varsin sida av bordet och surfar...min mamma och jag! Vin dricker vi och snackar skit från varsitt tangentbord...SKÅL lilla mamma! Puss Puss ...
Det är nu 1½ år sen vi tog bort våran älskade hund Zita, då hon fick gå vidare till den eviga vilan. Jag följde henne på den sista färden, pratade, klappade och höll om henne tills hennes själ lämnade den slitna gamla kroppen. Hon kom in i våra...
Idag har jag tänkt på dig llilla mamma...hela dagen! Puss puss ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 |
11 |
|||
12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 |
18 |
|||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
||||
|